Tjänster

Jag designar Din trädgård med stor kunskap och engagemang. Hos mig är Din trädgård i trygga händer från start till mål. Välkommen att kontakta mig för att gå igenom just Dina behov, eller läs mer nedan om exempel på mina tjänster.

Illustrationsplan-Ikon-100x100

Komplett trädgårdsritning

Ni vill få utförlig hjälp med hela utformningen av Er trädgård inklusive val av växter,  sten och övriga material. Jag kommer hem till Er och tillsammans går vi igenom Era tankar och idéer för Er nya trädgård. Jag återkommer med en detaljerad ritning över trädgården med planteringsytor och hårdgjorda ytor samt förslag på utformning av övriga detaljer såsom pergola, utekök, plank mm. Förslaget innehåller även en planteringsplan inklusive växtlista med sortbenämning och antal samt specificering av övriga hårdgjorda material. Ni får även förslag på belysning och en beskrivande text med inspirationsbilder.

I förslaget ingår ett kostnadsfritt första besök i er trädgård på ca 1 h.

1 st revidering av förslaget ingår, vid eventuella fortsatta revideringar utförs arbetet på löpande timme a´1 150 SEK/h inkl moms.

Pris tillkommer för ev. plantering på löpande timme 812.50 SEK inkl moms.

 

Pris hel trädgård: från 22 900 SEK inkl moms

Pris del av trädgård/radhustäppa: från 12 900 SEK inkl moms

Ideskiss-Ikon

Idéskiss

Ni vill ha tips och idéer på vad som kan göras i Er trädgård. Jag kommer på ett besök på ca 1-2 timmar och tillsammans vandrar vi runt i trädgården och pratar om Era drömmar och tankar inför Er nya trädgård. Jag återkommer med en övergripande, ej skalenligt skiss av Er trädgård med övergripande förslag på växter.

Pris: 3 900 SEK inkl moms.

Anlaggning-Ikon

Styling inför husförsäljning

Ni vill förbättra trädgården inför Er försäljning av huset. Jag kommer hem till Er och tillsammans går vi igenom Era tankar och idéer. Jag återkommer med ett förslag på förbättringar  utifrån överenskommen omfattning.

Pris: 1 150 SEK/ h inkl moms. Antal timmar beroende på omfattning. Minsta debitering 8 h.

Tradgardsstadning-Ikon

Projektledning av anläggning

Med utgångspunkt från en illustrationsplan projektleder jag anläggningsarbetet med en anläggare inklusive inköp av växter och övrigt material.

Pris: 1 150 SEK/ h inkl moms. Antal timmar beroende på omfattning.