Om Gardenview

Gardenview grundades av mig Sophia Andersson som är utbildad trädgårdsarkitekt från Trädgårdsakademien.

Gardenview designar och anlägger trädgårdar och grönytor i norra Storstockholm för trädgårdsägare och bostadsrättsföreningar. Med stor passion och kunskap förverkligar vi kundernas trädgårdsdrömmar.

Vi samarbetar med Markbelysning Skandinavien AB (www.markbelysning.se) när vi skapar belysningsplaner, och med Lenas bild och blad (www.bildochblad.com) när vi beskär, anlägger och sköter trädgårdar.

Läs nedan vad några av våra kunder har att säga om oss.

”Vi kontaktade Sophia Andersson då vi önskade hjälp med vår villaträdgård i Äppelviken. Vi är en aktiv familj med 4 barn som älskar att vara ute i trädgården. Vi önskade att den skulle vara lättskött och funktionell med aktiveringsyta för barnen. Sophia Andersson har varit inlyssnande till våra önskemål och såg till historiken för området med stenläggning, träd, buskar och växter som har förhöjt helhetsintrycket på vårt 1900-tals hus. Vi har fått många positiva kommentarer från förbigående om att vår trädgård har blivit så fin och att vi tagit fram tidsaspekten med Ölandsten och trädgård. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med genomgång, planering och förslag på vår trädgård.”

Johanna Eriksson, Bromma

”Vi kom i kontakt med Sophia från Gardenview av en slump, vilket vi är väldigt glada för. Sophia kom med bra idéer om olika lösningar för vår bergiga och sluttande tomt, både vad gäller växter och design av altan. Vi är väldigt nöjda över de växter hon valde och förverkligade våra önskemål snabbt och noggrant.”

Åsa Sjöstedt, Ekerö

”Sophia på Gardenview har ritat och skapat en trädgård som smälter och blir en del av naturen som finns runt tomten. Hon har hjälpt till med allt från att designa, inköp av träd och växter, hantering av underentreprenörer till plantering och uppföljning av resultat. Vi är supernöjda med slutresultatet och kan varm rekommendera Sophia och Garden View.”

Per Wennberg, Bergshamra

”Vi är så nöjda med Gardenviews planering av vår trädgård. Sophia tog in vad vi önskade oss för slutresultat, och utifrån det gjorde hon en fantastisk planering av trädgården, som blev över våra förväntningar. Vi är också väldigt nöjda med de växter hon hjälpte oss att välja ut. Huset kom fram på ett helt nytt sätt och vi är så nöjda med resultatet.”

Jenni Söderling, Djursholm