Om Garden View

Garden View grundades av Sophia Andersson som är diplomerad trädgårdsarkitekt från Trädgårdsakademien.

Vi designar och anlägger trädgårdar och grönytor i norra Storstockholm för trädgårdsägare och bostadsrättsföreningar. Med stor passion och kunskap förverkligar vi våra kunders trädgårdsdrömmar.

Läs nedan vad några av våra kunder har att säga om oss.

“Vi kontaktade Sophia Andersson då vi önskade hjälp med vår villaträdgård i Äppelviken. Vi är en aktiv familj med 4 barn som älskar att vara ute i trädgården. Vi önskade att den skulle vara lättskött och funktionell med aktiveringsyta för barnen. Sophia Andersson har varit inlyssnande till våra önskemål och såg till historiken för området med stenläggning, träd, buskar och växter som har förhöjt helhetsintrycket på vårt 1900-tals hus. Vi har fått många positiva kommentarer från förbigående om att vår trädgård har blivit så fin och att vi tagit fram tidsaspekten med Ölandsten och trädgård. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med genomgång, planering och förslag på vår trädgård.”

Johanna Eriksson, Bromma

“Vi kom i kontakt med Sophia från Garden View av en slump, vilket vi är väldigt glada för. Sophia kom med bra idéer om olika lösningar för vår bergiga och sluttande tomt, både vad gäller växter och design av altan. Vi är väldigt nöjda över de växter hon valde och förverkligade våra önskemål snabbt och noggrant.”

Åsa Sjöstedt, Ekerö

“Sophia på Garden View har ritat och skapat en trädgård som smälter och blir en del av naturen som finns runt tomten. Hon har hjälpt till med allt från att designa, inköp av träd och växter, hantering av underentreprenörer till plantering och uppföljning av resultat. Vi är supernöjda med slutresultatet och kan varm rekommendera Sophia och Garden View.”

Per Wennberg, Bergshamra

“Vi är så nöjda med Garden Views planering av vår trädgård. Sophia tog in vad vi önskade oss för slutresultat, och utifrån det gjorde hon en fantastisk planering av trädgården, som blev över våra förväntningar. Vi är också väldigt nöjda med de växter hon hjälpte oss att välja ut. Huset kom fram på ett helt nytt sätt och vi är så nöjda med resultatet.”

Jenni Söderling, Djursholm